HAN ALTENA

Han Altena is geboren in Haarlem maar heeft zijn jeugd voor het grootste deel in het Gelderse Doetinchem en Arnhem doorgebracht. Hij heeft ook 10 jaar in Noord-Brabant gewoond en gewerkt maar woont sinds 2007 in Westervoort.

Han heeft een ruim radioverleden als dj bij regionale en landelijke radiostations. Via de welbekende Nijmeegse ‘piraten’ behoorde hij jarenlang met ‘Altena in de Ochtend’ tot de vaste kern DJ’s van onder andere Trend FM en later het commerciële station HOTRADIO en HOT FM. Met uitstapjes naar o.a. de VARA en Hitradio Veronica is hij sinds 2007 fulltime zelfstandig ondernemer en houdt hij zich dagelijks bezig met het maken van crossmedia producties, voiceovers en exclusieve fotografie.

Zijn stem is inmiddels al jaren te horen in diverse landelijke TV en Radiocommercials en bioscooptrailers en ook is Han de stem van een aantal TV formats. Je hoort hem sinds 2014 ook wekelijks op FoxSports als Voice-over.

Maar naast dit alles blijft het ‘radiovirus’ levenslang actief als je daarmee bent besmet. Na zware onderhandelingen en lichte chantage van de directie van KBC Radio om naaktfoto’s en video’s van hem samen met Patricia Paay te openbaren, is hij gezwicht en hoor je hem elk weekend op KBC Radio!

han@kbcradio.nl