Ik kon nog maar net lopen en wist al met één druk op de knop de Philips buizenradio van mijn ouders te laten spelen. De interesse voor de microfoon en Sony bandrecorder was ook vanzelfsprekend. Dus de radioman in mij moest een keer van zich laten horen. Dat gebeurde toen ik 12 jaar was met de aanschaf van mijn eerste mengpaneeltje van de firma Roelofs en sindsdien ben ik ben niet meer te stoppen!
Van programmatechniek en presenteren van radioprogramma’s bij de ziekenoproep, radiopiraten, lokale omroepen in Nederland en België, tot uiteindelijk betaalde werkzaamheden bij regionale- en landelijke radiostations.
Ook als voice-over, presentator, audio technicus en stationmanager ben ik actief (geweest): o.a Radio Nederland Wereldomroep, Omroep Flevoland, SKY Radio, De Gouwe Ouwe Zender, Radio 10 Gold, Radio Noordzee Nationaal, BNR Nieuwsradio, RTV Drenthe, RTV Utrecht, Transportradio en natuurlijk KBC Radio. Ik ben bij KBC Radio actief als presentator, stationsstem en zorg voor het dagelijkse beleid. Dat prachtige pakket werk kan alleen door de steun en inzet van alle fijne radiomakers om me heen!
Radiomaker is voor mij het mooiste vak van de wereld!

bob@kbcradio.nl